Домашен серум за мигли

Безопасен , ефективен и персонализиран. Превърнете собствената си кухня в лаборатория и създайте уникален серум за мигли. За пръв път можете да станете експерт по красота.

В действителност, няма никой друг, който знае вашите нужди и тялото по-добре от вас.

Съставки
Най-важната част от всеки серум за мигли са съставките.

Благодарение на точните, на растителна основа компоненти, миглите са добре хидратирани, и те са склонни да растат дълги и гъсти. Всички съставки, използвани в домашния серум за мигли хидратират миглите и възстановяват тяхната структура. Най-честите съставки са: рициново масло (подхранва миглите и ги прави по-тъмни), кокосово масло (има противовъзпалителни свойства, осигурява дълбока миниатюризация), масло от сладък бадем (прави миглите блестящи), петролеум (дава желаната консистенция и миксира всички други съставки).

Съхранение
Серумът за мигли трябва да се съхранява на хладно място, далече от излагането на слънце. Тубата трябва да бъде плътно затворена, така че, че въздухът да не може да достигне продукта. Важно е основно за хигиенни причини. Бактериите не могат да се разпространяват, без достъп на въздух. Шкаф в банята е идеалното място за съхранение на вашия домашен серум за мигли.

Ако не разполагате с тъмна туба или стъкло, винаги можете да използвате празен контейнер от крем. Уверете се, че е напълно чист и , че капакът работи добре. Друг вариант е съхранение на серума за мигли в старата туба на спирала. Измийте обилно с топла вода и почистете добре тубата.

Дата на ползване
Домашният серум за мигли не съдържа никакви синтетични съставки, които обикновено удължават живота на продукта, затова домашно приготвеният серум за мигли трябва да бъде използван в рамките на 2 месеца.

Приложение
Домашно приготвеният серум за мигли се нанася върху миглите от корените чак до краищата. Нито един от серумите за мигли , създаден у дома, няма да съдържа никакви вредни съставки, така че можете да нанесете малко количество от него по кожата около очите, без никакви притеснения.