Какво най-много харесват миглите?

Ако миглите ви са къси и чупливи, това означава, че трябва да се търси продукт, който може да ги върне към живот.

Нищо няма да направи това по-добре, отколкото добрия серум за мигли.

Ние всички знаем как екстеншъните на миглите вредят на естествените мигли. Важно е да ги подхранвате, така че те растат гъсти и силни. Всеки серум за миглиа има две роли. Първата задача е да се осигури на миглите дълбока хидратация и подхранване. Серумите са изградени от витамини, минерали, етерични масла и пептиди. С течение на времето, миглите стават по-силни и тяхната структура е възстановена. Втората роля е да прави миглите да растат по-дълги и по-дебели. Когато фоликулите на миглите получават всички хранителни вещества, от които се нуждаят, те могат да произвеждат дебели, силни мигли , които растат по-дълго, отколкото преди. Повечето от серумите за мигли са безопасни и те не причиняват никакви странични ефекти. Теса богати на много успокояващи и противовъзпалителни съставки, които успокояват кожата около очите. Алое Вера и зелен чай подхранват не само миглите ви, но и чувствителната зона около очите и кожата. Кокосовото и Кастор Масла правят миглите да изглеждат лъскави и кожата става по-мека и по-еластична. Почти всеки серум за мигли съдържа витамин E, B5, екстракт от краставица, и хиалуронова киселина. Последната е натрупала антиейдж слава.

Преди един серум за мигли да се пусне за продажба трябва да бъде тестван от дерматолози и офталмолози, за да се гарантира, че е безопасен и ефективен.

Преди да закупите серум за мигли се уверете, че сте прочели списъка на съставките, и ако той съдържа нещо трудно за произнасяне, не го купувайте. Повечето от компонентите трябва да бъдат естествени. Има няколко синтетични съставки, но те са само за да запазват продукта, така че да може да се използва за по-дълъг период от време. Серумът за мигли трябва да има течна консистенция и не трябва да има аромат.