Как да изберем най-добрия серум за мигли?

Ефективнен серум за мигли балсам трябва да има всяка една жена. Как да изберете продукта, който ще задоволи всичките ви нужди и очаквания?

Продължавайте да четете, за да разберете на какво да се обърне внимание при покупката на серум за миглите.

Правило 1 Удобен апликатор
Серумите за мигли, които имат малка, остра четка са най-добрите и най-ефективни. Когато очертаете една невидима линия по линията на миглите, активните агенти проникват през кожата в корените. Фоликулите на миглите се хранят и хидратират, така че да могат да произвеждат дълги и здрави мигли. Можете също така да вземете серум за мигли със спиралоподобна четка, но трябва да се разбере, че този продукт няма да работи с пълния си потенциал. Корените на миглите няма да бъдат подхранени и следователно, миглите ще останат приблизително със същата дължина и дебелина. Тези видове продукти възстановяват структурата на миглите, правят ги лъскави и по-здрави, но само малко влияят на растежа на миглите.

Правило 2 Състав
Повечето серуми за мигли са изградени от естествени съставки на растителна основа. Многобройни проучвания показват, че минералните и растителни съставки работят най-добре, за да се подобри растежа на миглите. Повечето серуми за мигли са богати на етерични масла и витамини, което работи чудесно за миглите и за цялото тяло.

Правило 3 Тестове
Преди всеки серум за мигли да се пусне за продажба, той трябва да се подложи на много тестове, за да се гарантира, че е безопасен за миглите и кожата. По-голямата част от жените, които са на път да купят серум за мигли са длъжни да проучат мнения и коментари на други потребители. Това е добър начин да научите как работи продукта и да получите безпристрастен поглед върху потенциалните странични ефекти.

Правило 4 Цена
Не всичко, което блести е злато. Истината е, че изключително скъпите серуми за мигли не работят по-добре, отколкото тези със средна цена. Важно е да се осъзнае, че ефективния серум за мигли трябва да съдържа много витамини и активни агенти, които са доста скъпички, следователно, той не може да струва по-малко от € 30. Ако се натъкнете на серум за мигли, който струва € 10, вие знаете, че той няма да свърши работата си правилно.

Правило 5 Времето на терапия
Обикновено, лечението продължава 12 седмици. Първите ефекти обикновено са видими след първия месец на системното използване. За да се получат резултатите, обещани от производителя на серума за мигли, нанесете продукта в съответствие с инструкциите за не по-кратко от 8 седмици.