Реактивация на серума за мигли

Мигли не само играят декоративна роля, но по-важното е, че те трябва да защитят очите ни от прах и всякакви примеси. Какво да правим, когато миглите ни са къси, чупливи и в лошо състояние?

Реактивирайте ги с помощта на серум за мигли.

Естествено къси и редки мигли
Не всеки е щастлив да получи от Майката Природа набор от дълги, блестящи мигли. Ние обвиняваме генетиката за това без да осъзнаваме, че има един прост начин да ги подобрим. Повечето отсерумите за мигли съдържат витамини и минерали, които подхранват фоликулите на миглите. В резултат на това миглите растат много по-дебели и дълги. В много случаи миглите стават лъскави и по-тъмни, отколкото преди. Най-честата съставка в серума за мигли е хиалуроновата киселина, наричана хиалуронат. Тя спомага за възстановяването на структурата на миглите и това помага на активните агенти да проникнат през кожата в корените.

Ефект на естествено дълги и лъскави мигли
Някои жени не използват спирала, но техните мигли все още изглеждат невероятно. Тези жени използват серум за мигли. След само един месец на системно използване, миглите стават много по-тъмни, по-дълги и по-дебели.

Мигли и извивачки за мигли
Ние не осъзнаваме, но инструментът , който ние използваме всеки ден преди прилагането на спирала, може да доведе до увреждане на нашите мигли. Много от нас смятат извивачката за мигли задължителна. За съжаление това прави нашите мигли склонни към счупване. В резултат на това миглите са по-къси и по-къси. Спрете използването на извивачката и я заменете със серум за мигли. Ще се учудите като видите колко силни и дълги стават миглите ви . За да насочите миглите в желана позиция, без да се счупи тяхната структура, използвайте серум за мигли със спиралоподобна четка.