СЕРУМ ЗА МИГЛИ LASHCODE

Серумът за мигли Lashcode е иновативен продукт, който е наличен в голяма опаковка, сравнено с повечето други серуми. Ефикасен, внимателно разработен и на добра цена. Когато добавите висококачествените съставки, ще получите един от най-добрите продукти, създавани някога. Има ли какво още да искате? Може би бързи резултати?

Ако се използва редовно, Lashcode успява да достави видими резултати само за 2 седмици. Съставките му са ефективни и доставят бързи и дълготрайни резултати, за да можете да се насладите на по-дълги и обемни мигли за няколко месеца.

Lashcode е решение за тези, които се оплакват, че миглите им не растат.

Тези, които имат и чупливи и редки мигли, трябва да използват Lashcode. Серумът успява да се справи с всички проблеми. Важно е да се спомене, че серумът Lashcode е препоръчително да се използва по време на антибиотични терапии, които се знае, че влошават състоянието на космите, включително и на миглите.

Lashcode трябва да се нанася като повечето серуми, които се продават с апликатори. Трябва да се използва веднъж на ден (например преди лягане) като го разпределите по горните и долните линии с мигли.

Серумът е течен, не натоварва и се толерира добре от кожата, от което следва, че може да се слага и сутрин – прониква в кожата бързо и достига до фоликулите. Там той стимулира и регенерира дори и неактивните кутикули. Като последствие миглите започват да растат и стават по-дълги и гъсти, за да могат скоро да станат плътни – броят на миглите се удвоява.

Lashcode помага за задържането на миглите (предотвратява изтъняването), подобрява хидратацията и устойчивостта. Благодарение на него миглите са достатъчно силни, за да издържат на възможно увреждане, причинено от почистването на грима.

www.lashcode.bg

Плюсове

  • Наистина добра формула, без синтетични добавки
  • Голям размер и висока ефективност
  • Невероятно лека консистенция, която се абсорбира бързо
  • Висококачествен продукт, който е с добро съотношение цена-качество
  • Първите резултати са видими след около 3 седмици

Минуси

  • Достъпен само онлайн