СЕРУМ ЗА МИГЛИ LATISSE

Този серум за мигли е предназначен за удължаване на миглите. Разбира се, хората, които имат къси, слаби и тънки мигли са добре дошли да се възползват от Latisse. По принцип се препоръчва за двата пола.

Продуктът се продава в малка бутилка, затворена със светло зелен корк. В опаковката има 3 мл Latisse, което е количеството, необходимо за провеждане на 3-месечно лечение. От положителна гледна точка, дозирането на козметичния продукт е без усилие. Достатъчно е да стиснете бутилката, за да се получи една капка на козметиката.
За по-дълги и леко извити мигли човек трябва да изчака около три или четири седмици. Когато лечението с Latisse е близо до края, миглите стават по-дебели и по-силни.

За съжаление, резултатите не са дълготрайни и изчезват след два месеца.

Как се извършва прилагането на Latisse? За да се разпредели козметиката на горната основа на миглите, трябва да се отдели една капка и да се постави върху четката. Няма нужда от повторно прилагане на Latisse няколко пъти на ден . Така няма да ускорите резултатите. Естествено, ако продуктът достига до очите, може да предизвика дразнене. След като това се случи, е препоръчително да се изплакнат очите с топла вода и да се спре лечението, за да се даде възможност на раздразненито да изчезне. Ако дискомфортът става по-силен, е необходимо да се консултирате с лекар.

ПЛЮСОВЕ:

  • Удължава и извива миглите
  • Лесно нанасяне
  • Опаковката

МИНУСИ:

  • Резултати не траят дълго
  • Раздразнения