СЕРУМ ЗА МИГЛИ NANOLASH

СЕРУМ ЗА МИГЛИ NANOLASH

Серумът за мигли Nanolash е изключително ефективен и резултатите са видими само след първия месец на употреба. Продуктът прави миглите по-дълги и по-дебели, но без да причинява странични ефекти. След втория месец, изобилие от бебешки мигли започват да растат във вътрешния ъгъл на окото. Клиентите твърдят, че благодарение на Nanolash очите им изглеждат по-големи и по-ярки, както никога преди. В третия месец миглите са много дълги и тъмни.

Благодарение на екстракта от хвощ, Nanolash укрепва миглите и възстановява структурата на миглите . Този серум е пълен с важни минерали и витамини, които подхранват миглите и ги правят по-малко податливи на счупване.

Ние можем да намерим там масла от папая, манго, и горчив портокал.

Nanolash е бил тестван в продължение на много години предида е пуснат за продажба първо в САЩ и след това в Европа и Азия. Изследвания са показали, че Nanolash е напълно безопасен , нежен към миглите и кожата около очите. Той не създава никакви обратни ефекти.

Nanolash идва с една малка, остра четка. Тя е проектирана така, че да направи прилагането лесно и приятно. Клиентът трябва да направи тънка линия на линията на миглите като се увери, че покрива цялата площ като започва от вътрешния ъгъл на очите към външния ъгъл. Единственият недостатък е фактът, че има твърде много продукт в тръбата. В началото на лечението с Nanolash, може неволно да разлеете от формулата, когато връщате апликатора обратно в тубата. Опаковката е класна и е много издръжлива. Nanolash е ефективен и е достатъчен за цяялото 3-месечно лечение.

ПЛЮСОВЕ:

  • Прави миглите по-дълги и по-пълни
  • Удължава фаза живот на миглите
  • Прави миглите по-тъмни и по-силни
  • Лесно се прилага
  • Nanolash не предизвиква никакви странични ефекти
  • Хубава опаковка

МИНУСИ:

  • Твърде много продукт в тубата

Сайт:  http://nanolash.bg